Meny Stäng

Nu händer det mycket i Ateljé MalinB…..☀️

Det första stora som händer är en nyÖppning, lördag 29 juni, kl11!!! Ateljé MalinB blir då Ateljé MalinB & Co.
Jag kommer att få två kompanjoner, Amanda Bernebrand – Tjälvesta keramik och Lærke Lytken Zachariason – Lärkans hantverk och det kommer innebära mer skapande, kreativitet och bredare utbud till våra besökare. Lokalen kommer även att växa och vi kommer kunna erbjuda fika vid speciella tillfällen. Som tex nyÖppning 29 juni och Kreativ Exposion, dagen efter!

Söndagen 30 juni, kl 10-15 erbjuder en Kreativ Explosion. Då erbjuden vi flera stationer med olika kreativa aktiviteter. Du kommer kunna få instruktioner för att virka ett litet djur, göra ett ”fuldjur” i lera, kavla en mindre skål, knyta makramé, osv. En buffé av kreativitet. Å så finns det fika!

Sedan har vi sommarens alla bokningsbara kreativa aktiviteter. Här kan du välja vad du skulle vilja prova på i sommar, eller bara ta som en trevlig och mysig aktivitet en vanlig dag.

https://www.folkuniversitetet.se/kontakt/orebro/verksamhet_askersund/?query=&s=1&ll=&t=&d=&td=&p=2

Välkommen till Ateljé MalinB & Co i sommar!!!