Meny Stäng

Vernissage lördag 31 juli, kl 11

Christina Agnedotter är Ateljé MalinB’s gästutställare under augusti, tom 25 aug.

Christina rör sig mellan bildkonst till skulpturala objekt och arbetar med fritt broderi, collografi, olja mm. Hon inspireras av material från naturen och låter skapande processen ta den tid det den behöver.

”Gemensamt för allt detta är LÅNGSAMHET!  Att stilla mig i en tid av stress! Ett litet stygn i taget! En liten fransk knut i taget!  Gärna med bara en tunn tråd. Långsamhet. Meditativ tid. Gjort för att betrakta nära. Gjort för att begrunda i stillhet. ” // Christina Agnedotter

Välkommen till Ateljé MalinB och upplev Christinas vackra, fantasifulla och stilla värld.

Utställningen hänger tom 25 augusti 2021.
Ateljé MalinB har öppet: mån-tis 10-18, onsdag vilar jag, tors-fre 10-18 samt lör-sön 10-16.
Sundsbrogatan 13, Askersund