Aktuellt

Samarbeten och kurser

.             Malin Blomqvist - Malin gör!  möter  My Hansson - My Kind of Art  

 

 Ett samarbete med en fantastisk bildkonstnär som målar djur i naturen och är specialliserad på djurporträtt och att skildra olika jaktscener. Hon är själv en passionerad jägare och jakten med löshund ligger henne varmt om hjärtat .

Jag skapar min keramik och My målar sina bilder och mötet blir unika, vackra och brukbara föremål som håller hela livet.

.     FAT - My Hansson

Om Du är intresserad av de fat jag skapat med My Hanssons vackra akvarellmålningar av djur på, skickar Du ett mail till mig så visar jag vilka som finns tillgängliga just nu. Alla är unika!

.      JULMUGGEN 2019

 https://myhansson.com/mymuggen/julmuggen.html

En exklusiv handdrejad mugg, glaserad med Malins snövita glasyr som skimrar i blått, brunt och creme, med My´s vackra akvarellmålning av renar. GALLERI

Muggarna finns i två storlekar, en te-mugg som rymmer ca 4dl och en kaffemugg som rymmer  ca 2,5dl. Den är ungefär samma storlek som originalet My-Muggen.

Varje mugg är ett unikt konstverk. Den perfekta julklappen!

 

. Prislista

KAFFEMUGG 2,5dl

495:-/st. Paketpris 4st 1800:-

TE-MUGG 3-4dl

545:-/st. Paketpris 4st 2000:-

Leveranstid 1-3 veckor. Ange gärna i Din beställning om Du föredrar extra stora muggar eller mindre. Alla är unika!

Beställer gör Du lättast genom att skicka ett mail till mig, malin@malinb.se

Julmuggen går utmärkt att kombinera med My-assietter, du hittar dom här, https://myhansson.com/mymuggen/myassietten.html

 

.             Skapande Skola

Inom ramen för Skapande Skola har jag under våren 2020 haft 3 samarbeten med skolor i Askersunds Kommun. I en av skolorna var målet, tillsammans med eleverna, utsmyckningar av skolan och i en annan skolan, det offentliga rummet.

 

På Rönnehytta skolan invigs deras utsmyckning onsdagen den 11 juni och eleverna har beskrivit i ord och bild, vad de känner/tycker att deras skolan är. Jag har sammanställt alla deras tankar i en utsmyckning som ska hänga i korridoren på skolan.

 

På Närlundaskolan har eleverna arbetat med det offentliga rummet och kring frågan vad Askersund är för dem. Vad är vår lilla stad? Vad är vi stolta över här? Vad vill vi att besökare inte får missa?

Deras utsmyckning kommer att pryda vår strandpromenad och invigs i augusti.

 

I det tredja samarbetet har jag hafi täljlektioner för åk 8 på Sjöängsskolan.

 

 

.                  Sommarkurser 2020 Prova-på-keramik

Det kommer vara två prova-på-kurser under sommaren.

Kurs 1

22 & 25 juni, kl 17-20 träffas vi och Du skapar fritt med vägledning och inspiration från mig.
6 juli, kl 17-20 glaserar Du dina alster.
⭐1750 kr inkl 1kg lera samt fika

 

 Kurs 2

23 & 24 juni, kl 16-19 träffas vi och Du skapar fritt med vägledning och inspiration från mig.
7 juli, kl 16-19 glaserar Du dina alster.
⭐1750 kr inkl 1kg lera samt fika ⭐

 

 .                  Sommarkurser 2020 RAKU

Den 15 augusti, kl 13-17, träffas vi i min verkstad, Lyckebo, där Du skapar fritt under vägledning och inspiration av både Marie Brinkebark https://www.instagram.com/brinkebark/?hl=enoch mig.

23 augusti, kl 10 träffas vi hos Marie i Rönne för att lära oss mer om Rakubränning samt att bränna de saker Du gjort. Vi håller på tills allt är bränt, ca eftermidag.

⭐2400 kr inkl 1kg lera samt fika och lunch på bränningsdagen ⭐

 

.                       Terminskurs Hösten 2020

Höstterminens kurser startar under v35 och kommer att vara på måndags- och tisdagskvällar, kl 18-21, samt på fredagar kl 13-16.  Vet Du med Dig redan nu att Du vill gå, samt vilken dag som passar Dig, är Du välkommen att höra av Dig redan nu för att boka Din plats. 

Vi träffas vid 10 st tillfällen. Ni skapar fritt, efter egna idéer och önskningar, med stöd och kunskpsråd från mig. Vi fikar och umgås. I priset ingår fika och 1 kg lera.

⭐   Pris:  3.400 kr    ⭐     

 

 Är du intresserad av att gå en keramikkurs i en underbart vacker och inspirerande lokal och   förmodligen med trevligt sällskap, hör av Dig till mig via mail, messenger eller ring. 🌸

.      Välkommen!

    

 

.      BEMER - Fysikalsik Vaskulär Terapi

 Jag har nyligen blivit diplomerad återförsäljare av Bemer - Fysikalisk Vaskulär Terapi. 

Det är en medicinsk utrustning som fysikaliskt stimulerar cirkulationen i våra minsta blodkärl, mikrocirkulation. Du vet, där blodet lämnar av syre och näring, för att sedan hämta upp avfallet för att transportera bort det. Å detta sker överallt i kroppen, muskler, organ, hjärnan, vävnad.  74% av vårt blodkärlssystem består av mikrokärl!!!

Titta gärna in på min hemsida hos Bemer för att ta reda på mer -  ELLER hör av dig till mig så berättar jag mer. :)

 http://malin-blomqvist.bemergroup.com/

 

 

Håll gärna utskik på min Facebooksida, Malin Blomqvist, där jag kontinuerligt uppdaterar vad som händer i min verksamhet och bilder från det jag skapar. Glöm inte att Gilla! 

På Instagram heter jag @malin.gor

    https://www.instagram.com/malin.gor/

 

Jag hoppas att vi ses!

Stora Björstorp, Nylyckan

696 92  ASKERSUND

076 –224 86 10
malin@malinb.se